Polityka prywatności


Polityka prywatności

Ochrona danych osobowych

Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.

Powierzone przez Klienta nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu:
- realizacji umowy (dostarczenia zamówienia i wystawienia faktury),
- jeśli Klient wyrazi na to zgodę, w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep,Cookies

W celu dostosowania treści i usług do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkowników serwisu, używane są tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwer na komputerze użytkownika, które to informacje serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Informujemy, że użytkownik może w każdej chwili wyłączyć w swojej przeglądarce opcję obsługi cookies, co jednak może spowodować utrudnia w korzystaniu z usług serwisu.

Informacje zawarte w logach dostępowych

Serwis Etekstylia.com zbiera informacje o adresach IP użytkowników. Informacje te wykorzystywane są w celach technicznych, związanych z administracją serwerów serwisu, jak również w celach statystycznych.

Odsyłacze do innych stron internetowych

Serwis umieszcza na swoich stronach odsyłacze umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron. Zachęcamy użytkowników do zapoznania się z treściami oświadczeń o ochronie prywatności umieszczonych na stronach gromadzących dane osobowe.

Informacje wysyłane do użytkownika

Serwis wysyła użytkownikowi na adres e-mail, powiadomienia o nowych produktach, informacje marketingowe oraz komunikaty techniczne. Serwis zastrzega sobie prawo wysyłania wszystkim użytkownikom listów elektronicznych z powiadomieniami o ważnych zmianach w systemie oraz listów o charakterze komercyjnym, zwłaszcza reklam i innych treści o charakterze informacji handlowej.

Prawo dostępu do danych:

Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania, każdy Klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.)
rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

 

życzymy wszystkim Państwu udanych zakupów!

z pozdrowieniami,

zespół firmy Domarex S.C.

Adres firmy:

Ul. Kolorowa 139

42-280 Częstochowa

śląskie / Polska

Tel.  (+48) 34 360 73 35

Tel.  (+48) 34 361 82 98

e-mail: etekstylia@domarex.pl

e-mail: urszula@domarex.pl

e-mail: domarex@domarex.pl

www.etekstylia.com

www.facebook.com/page/etekstyliacom

 

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl